COFO Study Trip Ispanijos klubo RACE

Ispanijos klube Race

2015 m. lapkričio 10-11 dienomis Ispanijos klubo RACE kvietimu, Lietuvos automobilininkų sąjungos tech.pagalbos komiteto atstovas, UAB „Goldas” direktorius Šarūnas Jankauskas dalyvavo FIA subregiono COFO  organizuotame mokyme RACE pagalbos kelyje skambučių centre.

Pagrindinė konferencijos tema buvo Fia pagalbos kelyje iškvietimo skambučių centrai.

Šis naujas seminaras buvo skirtas tik Vidurio ir Rytų Europos klubams. Konferencijoje patirtimi dalijosi 13 ekspertų iš 11 klubų, dalyvaujančių šiame renginyje.

cofu3
 

COFO konferenciją prasidėjo Ispanijos klubo RACE veiklos pristatymu. Klubo atstovai p. Majid Kamel ir p. Ramon Corbillon Juan Perez pristatė ir kaip dirba RACE skambučių centras. Pranešimą skaitė RACE techninės pagalbos tarnybos atstovas p. Arturo De Miguel su unikalia idėja, kaip padėti kelyje remontuoti transporto priemonę naudojant mobilųjį telefoną. Dieną užbaigė skambučių centro programinės įrangos atstovo p. Alberto Calvo pristatymas.

 
 
 

Pagalba-kelyje-uzsienyje (13)

Antrąją dieną dalyviai aplankė RACE skambučių centrą, techninės pagalbos tarnybą, bei turėjo galimybę susipažinti su keturiais skirtingais tech.pagalbos patrulių ekipažais.

 

Daugiau apie mus

Apie mus – Goldas UAB komercinio transporto remonto paslaugas teikti pradėjome 2006 metais. Praėjus metams pamatėme kad nuo remonto neatskiriama  yra ir techninės pagalbos kelyje paslauga, ją Klientams teikti pradėjome nuo 2007 metų.

Per daugiau nei 10 paslaugų teikimo metų vežėjams, įsitikinome, kad Nr. 1 atliekant paslaugą yra OPERATYVUMAS.

Mūsų prioritetas yra skubiai suteikti paslaugas, kad Klientas išliktų mobilus. Tam tikslui 24 valandas per parą budi mechanikas. Kuris specialiais įrankiais techninės pagalbos automobiliu,  gali nuvykti į bet kurią Lietuvos ar net Lenkijos vietą. Esant sunkesniam gedimui mes Jums pasiūlysime transportavimo paslaugą, ir Jūsų sugedusi transporto priemonė bus pristatyta į Goldas UAB servisą, kuriame vadovaujantis įmonės remonto nuostatais, neplanuotiems remontams visuomet laikome laisvą remontui vietą. Ištikus nelaimei – vairuotojui nuvažiavus nuo kelio ar pan. – siūlome ir gelbėjimo paslaugas perkrovimą mūsų kranu, pakrovėju arba rankomis, be abejo ištraukimą ir transportavimą iki serviso. Transporto priemonę apgadintą po auto įvykio, kliento pageidavimu ,sąmatą suderinsime su draudimo kompanija ar juo pačiu ir kokybiškai, bei operatyviai atstatysime pirminę transporto priemonės būklę. Galime drąsiai teigti – remonto ir gelbėjimo paslaugas suteiksime „nuo …  iki”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *