Techninės pagalbos kelyje mokymai

Pagalbos kelyje mokymai

Techninės pagalbos kelyje mokymai-varžybos Slovėnijoje

  Techninės pagalbos mokymai. Po intensyvaus trijų dienų mokymo ir varžybų, Nyderlandų klubas (ANWB) iškovojo 2017 metų geriausių kelių patrulių titulą. Antroje vietoje buvo Belgijos klubas (TCB), treti liko Kroatijos klubas (HAK).
FIA Region I, generalinė direktorė Laurianne Krid sakė: „Kuriant automobilių technologijas, pagalba keliuose turi būti nuolat tobulinama, kad mobilumo klubai teiktų pačias geriausias paslaugas. „Road Patrol Training for Excellence” suteikia unikalią galimybę kelių patruliams konkuruoti, tokiu būdu tobulinti ir gilinti savo žinias.”
ARC Europe Group tinklo direktorius Aleksandr Zerzaihi sakė: „ARC Europe Group yra gerai žinomas dėl savo kokybiškai teikiamų pagalbos kelyje. Šis renginys suteikia galimybę pagerinti mūsų standartus tam, kad klientai kuo greičiau grįžtų į kelią. 
Renginys vyko 2017 m. Spalio 3-6 d., Slovėnijoje, klube „Auto-Moto Zveza Slovenije” (AMZS). FIA region I ir „ARC Europe Group” yra pagrindiniai renginio organizatoriai, kur susirenka 16 kelių patruliavimo komandos iš visos Europos, kad sužinoti apie naujausius technikos ir geriausios praktikos pagalbos kelyje pavyzdžius tam, kad padėti vairuotojams grįžti į kelią. Šiais metais treneriais buvo Jungtinės Karalystės klubas The AA, „Auto-Moto Zveza Slovenije” (AMZS), Touring Club de Suisse (TCS) ir „Allgemeiner Deutscher Automobil-Club” (ADAC).

FIA-ARC Mokymuose – varžybose  LAS kurią atstovavo Goldas vieta ne pati geriausia, bet galime drąsiai patvirtinti, kad parsivežėme neišdildomus įspūdžius, pasisėmėme patirties iš kitų, techniškai puikiai pažengusių klubų. Per ateinančius metus dėsime pastangas, kad kitais metais pasiektume geresnių rezultatų.
Viso dalyvavo 16-a komandų. Pagal reitingavimą (vietų nustatymą) užėmėme 12 vietą