Kompiuterinė diagnostika nemokamai

Visą kovoį kompiuterine diagnostika automobiliams ir sunkvežimiams UAB Goldas atliks nemokamai. Nemokamaipaslauga eikiama nuo 9 val iki 11 val  antradieniais  visą lapkričio  mėnesį 2018 metai. Paslauga atliekama adresu Palmių a Jungėnai. Reikalingas išankstinis registravimas  elektroniniu paštu sos24@sos24.lt. Telefonas pasiteirauti +37069066620

Laimingi klientai – mūsų turtas, o mūsų reputacija – sėkmės garantas, todėl galite būti tikri, kad visada būsite aptarnauti mandagiai, kokybiškai ir patikimai

Kompiuterinė diagnostika nemokamai

Goldas servise galite susiremontuoti automobilį, išspręsti kitas problemas susijusias su Jūsų transporto priemone. Mūsų autoservise visada žinosite darbų ir detalių kainas prieš pradedant remonto darbus! Atliekame privačių savininkų bei įmonių automobilių parkų priežiūrą, todėl Jūs esate visada laukiami.

Esame įsitikinę kad sėkmė lydi tuos, kuriems klientas yra svarbiausias. Tuo vadovaujamės ir mes – mums svarbus kiekvienas klientas, jo poreikiai bei pageidavimai. Drąsiai priimame naujus iššūkius, nuolatos mokomės, tobulėjam, taikom naujausias technologijas. Tai darome tik dėl Jūsų! Mums svarbu suteikti aukščiausią darbų kokybę už geriausią kainą, bei įrodyti, kad verta grįžti pas mus!

Goldas UAB – įmonė teikianti paslaugas: Techninė pagalba kelyje, auto servisas, kubilai – jų gamyba ir pardavimas. Mūsų patirtis jau per dešimt metų darbo stažo. Mūsų įmonėje dirba tik kvalifikuoti meistrai turintys ilgametę darbo patirtį. Goldas auto servisas aptarnauja lengvuosius automobilius, visureigius, krovininį transportą ir priekabas, traktorius ir motorizuotą statybinę techniką. Atsitikus bėdai su Jūsų automobiliu mes greitai išspręsime atsiradusią problemą, jei reikės net parsivešime automobilį patys. Jums neteks nusivilti, nes mes stengiamės dėl kiekvieno kliento bandydami pranokti Jūsų lūkesčius bei savo atliktiems darbams suteikiame garantijas. Teikti profesionalias bei laiko patikrintas automobilių remonto paslaugas. Nuolat kelti savo darbuotojų kvalifikacija siunčiant juos į naujus mokymus bei seminarus, kad patenkinant savo klientų poreikius bei lūkesčius ir juos pranokti.
Siekti ilgalaikės partnerystes tiek su juridiniais, tiek su fiziniais asmenimis.

Kompiuterinė diagnostika